Elysambre Løs Pudder

Som alle Elysambres pudderprodukter er løst pudder fremstillet af de reneste mineraler, ved hjælp af en proces, der kaldes mikronisering.

Mikronisering betyder, at de enkelte mineralpartikler findeles med trykluft, så de bliver 9 gange tyndere og helt runde. Dette giver pudderen dens fløjlsagtige blødhed og gør, at den ligger perfekt hele dagen på huden uden at ”synke” ned i livslinjerne og giver et fint naturligt skær uden, at huden ser pudret ud. Løst pudder fikserer, matterer og dækker småskavanker, samtidig med at du får en silkeblød hud. Alle mineralprodukter virker helende på uren hud samt dulmende på sart og sensibel hud.

Forskellen mellem kompakt og løst pudder: løst pudder bruges til at lægge basismakeup. Fast pudder er til opfriskninger i løbet af dagen.

Sådan bruger du Elysambre løs pudder

Fyld din 2 i 1 børste med det løse pudder. Ryst børsten en enkelt gang med børstehårerne nedad, så pudderet kommer ud i børsten og påfør pudderet efter primer og/eller foundation. Doserer selv rette mængde.

Fakta

De aktive stoffer i løst pudder er bl.a.:

Vindruekerneolie ØKO (Vitis vinifera): rig på essentielle fede syrer og E vitamin - beskytter huden mod frie radikaler - antiage.

Organisk silicium fra alger (Asparagopsis armata): regenererer elastin og kollagen. Øger huden elasticitet.

Solsikkefrøolie ØKO (Helianthus annuus) : nærende , øger celle regenerationen, rig på essentielle fede syrer (omega 3 og 6).

Vegetabilsk E vitamin (Tocopherol): en naturlig antioxidant, antiage.

Karanjaolie (Pongamia glabra): en naturlig antioxidant med helende virkning.

Arktisk brombær (Oxycoccos Palustris Seed Oil): rig på essentielle fede syrer (omega 3 og 6) - antioxiderende, anti-age.

Shea smør ØKO (butyrospermum parkii): fugtgivende, genopbyggende og restrukturerende. Rig på naturlig A, E og F vitamin - bekæmper frie radikaler - antiage.

Hvis du vil vide nøjagtig, hvad løst pudder indeholder, kan du se det her:

Løst pudder

INCI LISTE: talc - mica - zinc stearate - vitis vinifera (grape) seed oil øko - butyrospermum parkii (shea) butter øko - asparagopsis armata extract - oxycoccus palustris seed oil - pongamia glabra seed oil - aspalathus linearis leaf extract - helianthus annuus (sunflower) seed oil øko - tocopherol [+/- may contain : CI 77891 (titanium dioxide) - CI 77491 (red iron oxide)- CI 77492 (yellow iron oxide) - CI 77499 (black iron oxide)] øko ingredienser fra økologisk landbrug.

Økologisk løst pudder

INCILISTE: talc – oriza sativa (rice) powder øko – zinc stearate – vitis vinifera (grape) seed oil øko – butyrospermum parkii (shea) butter øko - asparagopsis armata extract – oxycoccus palustris seed oil – pongamia glabra seed oil – aspalathus linearis leaf extract – helianthus annuus (sunflower) seed oil øko - tocopherol [+/– may contain : CI 77019 (mica) – CI 77891 (titanium dioxide) – CI 77491 (red iron oxide) – CI 77492 (yellow iron oxide) – CI 77499 (black iron oxide)] øko øko ingredienser fra økologisk landbrug.

100% af de aktive indholdsstoffer er naturlige, 10,03 % er økologiske

Natural Skincare 45 56 69 29 mail info(at)natural-skincare.dk Copyright Natural Skincare 2008-2011