Som alle Elysambres pudderprodukter er solpudder fremstillet af de reneste mineraler, ved hjælp af en proces, der kaldes mikronisering.
Mikronisering betyder, at de enkelte mineralpartikler findeles med trykluft, så de bliver 9 gange tyndere og helt runde. Dette giver pudderen dens fløjlsagtige blødhed og gør, at den ligger perfekt hele dagen på huden uden at ”synke” ned i livslinjerne og giver et fint naturligt skær uden, at huden ser pudret ud.
Solpudder giver huden et ”solkysset” look og indeholder trods sit navn IKKE solfaktor!
Elysambre solpudder giver et blidt strejf af solen uden skadelige stråler. Alle mineralprodukter virker helende på uren hud samt dulmende på sart og sensibel hud
Sådan bruges solpudder
Påføres med en børste der, hvor solen vil ramme dit ansigt, hvis du sidder i solen - på næsen, i panden og under øjene for at give huden samme glød, som hvis du havde siddet i solen.
|
|
Fakta
De aktive stoffer i solpudder er bl.a.
Vindruekerneolie ØKO (Vitis vinifera): rig på essentielle fede syrer og E vitamin - beskytter huden mod frie radikaler - antiage.
Solsikkefrøolie ØKO (Helianthus annuus): nærende, øger celle regenerationen, rig på essentielle fede syrer (omega 3 og 6).
Sheasmør ØKO (butyrospermum parkii): fugtgivende, genopbyggende og restrukturerende. Rig på naturlig A, E og F vitamin - bekæmper frie radikaler - antiage.
Olie fra oliven (squalana): giver fugt og blødhed samt giver huden et silkeagtigt skær.
Rooibos ekstrakt (rød te) (Aspalathus linearis): konserverende, vegetabilsk antioxidant og -mikrobielt medie der modvirker dannelse af frie radikaler, som er ansvarlige for alderstegn.
Vegetabilsk E vitamin (Tocopherol): en naturlig antioxidant, antiage.
Sojaolie ØKO (Glycin soja): Antiage, styrkende, restrukturerende fugtgivende, og opstrammende. Virker beskyttende.
Karanjaolie (Pongamia glabra): en naturlig antioxidant med helende virkning.
Hvis du vil vide nøjagtig, hvad solpudder indeholder, kan du se det her:
Solpudder
INCI LISTE: talc - mica - zinc stearate - helianthus annuus (sunflower) seed oil øko - vitis vinifera (grape) seed oil øko - butyrospermum parkii (shea) butter - asparagopsis armata extract - pongamia glabra seed oil - aspalathus linearis leaf extract - glycine soya (soybean) oil øko - squalane - tocopherol [+/- may contain : CI 77891 (titanium dioxide) - CI 77491 (red iron oxide) - CI 77492 (yellow iron oxide) - CI 77499 (black iron oxide) - CI 75470 (carmine)] øko ingredienser fra økologisk landbrug.
|